MoominLS_logo_text

Talen leren was nog nooit zo leuk en effectief!

  • Spelenderwijs Engels leren vanaf 3 jaar
  • 4 verschillende start niveaus
  • Streefniveau na het 7de curriculum: CEFR A1
  • Doelgroepen: kinderdagverblijf, peuteropvang, onderbouw basisschool, IKC en bso
  • Helpt bij de introductie van o.a. internationalisering, wereldburgerschap, culturele competenties en meertaligheid in de klas

Wie zijn wij?

Moomin Language School is opgericht voor organisaties die het jonge kind en vroeg leren ondersteunen en die willen dat hun kinderen de Engelse taal op een inspirerende manier verkennen terwijl ze voorop lopen op het gebied van innovatie. ​

Bij ons leren kinderen meer dan taal! Ze leren essentiële vaardigheden van de 21e eeuw, verschillen te begrijpen en te waarderen en zich creatief te uiten. ​

Moomin Language School is een trendsetter op het gebied van innovatief leren van de Engelse taal op jonge leeftijd. Onze missie is om kinderen inspireren en te helpen bij het opgroeien tot gelukkige wereldburgers, die klaar zijn om de wereld positief te veranderen!

boekeenmeeting1

HOE WERKT HET?

Ons concept bestaat uit 2 elementen:

app
tools

ELEMENT 1: DE LEERAPPLICATION

Onze spannende, op verhalen gebaseerde leerapplicatie leert kinderen de basis van het Engels op een manier die vreugde opwekt en het zelfvertrouwen van kinderen vergroot. Elk kind kan met de leerapplicatie 5-15 minuten per dag individueel Engels leren in de klas of thuis.

Met de ondersteuning van de Moomins en de hulp van ons moedertaal sprekers model Engels, leren kinderen relevante woordenschat en grammatica met betrekking tot een wekelijks onderwerp voordat ze het in de speelse les (element 2) gebruiken.

Bekijk de leerapplicatie in de onderstaande video!

ELEMENT 2: DE SPELENDE LESSEN

Onze digitale instructies voor het begeleiden van de spelende lessen helpen leraren om de Engelse taal te introduceren door middel van spel, communicatie en aanmoediging. In de spelende lessen worden de woordenschat en grammatica vanuit de leerapplicatie gebruikt in liedjes, spelletjes, beweging en knutsel activiteiten.

Onze ondersteunende materialen helpen elke leraar ongeacht zijn of haar functie en niveau Engels om de spelendeles uit te kunnen voeren.

Bekijk een voorbeeldactiviteit in de onderstaande video!

Meer weten?

boekeenmeeting2

 

EEN UNIEKE EN INNOVATIEVE LEERMETHODE

 
Moomin Language School is opgericht door een professioneel team van taalkundigen, taalleraren, opvoeders voor jonge kinderen en experts op het gebied van de nieuwste technologie.

Onze innovatieve leermethode is gebaseerd op onderzoek en verschillende leertheorieën.

TAAL ONDERDOMPELING (LANGUAGE IMMERSION )

Kinderen leren door de taal te ervaren door middel van spelletjes, liedjes en spelen. Net zoals ze hun eigen moedertaal hebben geleerd!

SPACED LEARNING

Onderzoek toont aan dat korte, maar frequente leersessies betere leerresultaten opleveren dan langere, minder frequente. 

FLIPPED CLASSROOM

Bij de flipped classroom-methode vindt het individuele leren plaats vóór de groepssessie. Dit vergroot het zelfvertrouwen van kinderen wanneer ze alleen kunnen oefenen voordat ze hun nieuwe vaardigheden in het bijzijn van anderen moeten gebruiken. In plaats van basisconcepten aan te leren, kunnen docenten zich concentreren op communicatie en het opbouwen van een band met de studenten.

FINSE ONDERWIJS PRINCIPES

We richten ons op het leren op de voorwaarden van het kind. Spelenderwijs leren, ontdekken en actief deelnemen vormen de kern van wat we doen! Moomin Language School ondersteunt de algehele ontwikkeling van kinderen van motorische vaardigheden tot creativiteit en kritisch denken. Wij geloven dat met een hoogwaardige lesmethode en ondersteunde docenten, leren vanzelf zal volgen!

CURRICULUM & PEDAGOGIEK

Ons 7 niveau tellende curriculum begint bij de basis en gaat geleidelijk over naar meer complexe structuren, voortbouwend op eerdere kennis om het leren te verbeteren. Uitspraak, woordenschat en cruciale 21e-eeuwse vaardigheden worden door het hele curriculum ondersteund. Met 4 start niveaus is Moomin Language School geschikt voor zowel complete beginners als voor degenen die al wat Engels onder de knie hebben! Hieronder treft u een overzicht van de pedagogiek in ons curriculum aan.

 

MLS pedagogy overview-1
nico3

"Ik denk nu al dat Moomin Language School beter is dan andere Engelse lesproducten die we hebben geprobeerd."

Nico Woudwijk, Directeur De Oanset en Op ’e Trije van de Elan Onderwijsgroep

WE ZIJN ER OM U TE HELPEN! 

Daarom zouden we graag een online gesprek met u aangaan, om hierin te bespreken wat Moomin Language School voor uw organisatie kan betekenen. Momenteel zijn we bezig de Nederlandse markt binnen te treden en is er een gratis proefperiode van 1 maand. In deze maand kunt u zelf ervaren of ons concept aansluit bij uw organisatie en de manier van werken. Boek hier direct een afspraak in mijn kalender, of neem contact met me op!

Marcel van den Brom

Project Manager

Phone: +358 45 8600 569

Email: marcel@playvation.com 

 

Marcel-1
EAF_Certificate_2021-Blue-1
Bett Awards 2022_FINALIST
GESS2021finalist
EDUfi
eEemeli-1
edtechfin