Ääntämisen oppiminen varhaisessa kielenopetuksessa

button_webinars_fin_white-03

Mitä ääntäminen on ja miten sitä opitaan? Moomin Language Schoolin pedagogiajohtaja Saga Arola ja fonetiikan tohtori Minnaleena Toivola ovat perusasioiden äärellä uusimmassa webinaarissamme.

15. huhtikuuta 2021
16:00  Helsinki (GMT+3)

KUKAT-05

Ääntämisen monet puolet

Ääntäminen on tärkeä osa vieraan kielen oppimista. Lapset, jotka aloittavat vieraan kielen oppimisen jo pienenä, oppivat usein natiivitasoisen ääntämisen, kun taas aikuisille se on paljon vaikeampaa. Mutta mitä itse asiassa on ääntäminen? Miten ääntämistä opitaan ja mikä siihen vaikuttaa? Entä miksi lapset ovat niin hyviä ääntämisen oppimisessa? Tästä ja muista kysymyksistä keskustelemme fonetiikan tohtori Minnaleena Toivolan kanssa seuraavassa webinaarissamme.

 

PUHUJAT

1516257109239

Minnaleena Toivola

Minnaleena Toivola on fonetiikan tohtori, varhaiskasvatusasiantuntija, tutkija ja yliopistonlehtori Helsingin yliopistolla. Hänen erityisalaansa ovat toisen ja vieraan kielen ääntämisen oppiminen, varhainen vieraan kielen opetus sekä näihin liittyvä tutkimus.

Saga-1

Saga Arola

Saga Arola on englanninopettaja ja englannin filologian maisteri Helsingin yliopistolta. Hän on työskennellyt viimeiset viisi vuotta Moomin Language Schoolin pedagogiajohtajana varhaisen kielenoppimisen ja lasten kielellisen kehityksen parissa.

ILMOITTAUTUMINEN

Tämä webinaari pidetään suomeksi ja kestää noin puoli tuntia.
Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä alla oleva lomake.