Miten opetusteknologia
hyödyttää
varhaista kielenoppimista?

Aiheesta keskustelevat Moomin Language Schoolin perustaja Anu Guttorm
ja Education Alliance Finlandin perustaja Olli Vallo

29. huhtikuuta 2021
16:00 - Helsinki (GMT+3)

KUKAT-05
Moomin_132 cr

 

ilmoittaudu NAPPI-02

 

Oppimisen uudet tuulet

Teknologia on tullut päiväkoteihin ja kouluihin jäädäkseen. Yhä suurempi osa niin oppilaiden kuin opettajienkin työstä tapahtuu ruudun ääressä. Mutta kuten niin moni muukin asia, on teknologia parempi renki kuin isäntä. EdTech-guru Olli Vallo ja asiantuntija Anu Guttorm keskustelevat uudessa webinaarissamme teknologian hyvistä ja huonoista puolista erityisesti varhaisen kielenoppimisen näkökulmasta. Mitä hyötyjä ja haasteita teknologia tarjoaa kielenoppimiseen? Mitä teknologia voi korvata, ja mitä ei? Millainen on hyvä oppimistuote? Mitä opettajan pitäisi ottaa huomioon oppimistuotetta valitessaan?

 

PUHUJAT

 

AnuBusiness_edit-400px-1

Anu Guttorm

Anu Guttorm on Playvation Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja ja Moomin Language Schoolin luoja. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta kielenopetuksesta. EdTech-alan konkarina ja kahden lapsen äitinä hänellä on vahva näkemys oppimisteknologian tulevaisuudesta - lapsen kehitystä, kommunikaatiota, tunnetaitoja ja luovuutta unohtamatta.

Olli pysty

Olli Vallo

Olli Vallo on opetustieteiden maisteri, opettaja ja Education Alliance Finlandin toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt EdTech-alalla vuodesta 2012. Education Alliance Finland on erikoistunut arvioimaan oppimissovellusten pedagogista laatua ja tehoa. EAF arvioi kymmeniä palveluja kuukausittain, mikä antaa heille näköalapaikan alan kehitykseen ja trendeihin.

ILMOITTAUTUMINEN

Tämä maksuton webinaari pidetään suomeksi ja kestää noin puoli tuntia.
Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä alla oleva lomake.